Prens’in eşi Kate Middleton, pandemi mücadelesini kitaplaştırdı!

İngiltere’de tahtın varisi Prens William’ın eşi Kate Middleton’dan kitap müjdesi! Cambridge Düşesi, İngiltere'nin Koronavirüsle mücadelesine dikkat çekmek amacıyla oluşturduğu fotoğrafları, bir sergi projesi olarak kitaplaşacak. Kitaptan birkaç görsel de merak edenler için paylaşıldı.

DÜNYA 28.03.2021, 11:58 28.03.2021, 18:20
Prens’in eşi Kate Middleton, pandemi mücadelesini kitaplaştırdı!

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin gelini olan ve tahtın varisi Prens William’ın eşi Kate Middleton, pandemiyle mücadeleyi fotoğraflı kitap haline getirdi. İngiltere’de sağlık çalışanlarının koronavirüsle mücadelesini fotoğraflayanların fotoğraflarından oluşan sergi projesini kitap haline getirme kararı aldı. Kısıtlama döneminde çekilen karelerden oluşan kitabın adı ise, "Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020" yani “Hareket Etme: 2020'de Ulusumuzun Portresi” oldu.

Kitap için 100 fotoğraf seçildi

Projeye toplamda 31 bin adet fotoğraf gönderilirken, kitapta 100 tane portre yer alacak. Kitapta olacak olan portreler, belirlenen bir jüri tarafından seçildi. Jüride Kate Middleton da yer aldı. Kitap için bir önsöz de kaleme alan Middleton, kitabın 7 Mayıs’ta piyasaya çıkacağını belirtti.

Elde edilen gelir bağışlanacak

Kitabın satışından elde edilecek gelir ise, bir akıl sağlığı yardım kuruluşu ve Ulusal Portre Galerisi‘ne bağışlanacak. Nisan 2011’de Prens William ile Westminister Abbey'de evlenen Middleton’un, görkemli bir düğünü olmuştu. Middleton’un sosyal sorumluluk projeleri ise büyük dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)