Militanlar panikledi: Türk ordusu ağır bombardımana tuttu!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından İdlib'de gerçekleştirilen operasyonlar sonucu büyük kayıplar veren Hizbullah militanlarının yaşadığı panik ortaya çıktı. Militanların kendi aralarındaki yazışmalarda, "Gençlerimiz tek başına kaldı. Türk ordusu bölgeyi ağır bombardımana tuttu." dedikleri öğrenildi. 

DÜNYA 29.02.2020, 11:48
Militanlar panikledi: Türk ordusu ağır bombardımana tuttu!

İran destekli Hizbullah militanlarının, kendi aralarında haberleşmek amacıyla kurdukları Whatsapp grubundaki yazışmalara ulaşıldı. 

Militanların, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından düzenlenen operasyonlar karşısında Rusya'yı kendilerine yardım etmemekle suçladkları fark edildi.  

"Rus ordusu yardım etmedi"

Konuşmaya göre, Beşşar Esed rejimine bağlı güçler de bölgeden ayrılarak örgütü yalnız bıraktılar. 

İdlib'de dün yaşanan son gelişmelere ilişkin ses kaydı gönderen bir militan, "Rus ordusu yardım etmedi ve Suriye ordusu da bölgeden kaçtı. Gençlerimiz tek başına kaldı. Türk ordusu bölgeyi ağır bombardımana tuttu." ifadelerini kullandı.

"Durum çok kritik"

Militan, enkaz altında kalanların olduğunu kaydederek, "Aralarında Abbas ve Cafer'in de olduğu 9'una ulaştık. Henüz netleşen bir şey yok ve Ruslar hala olaylara kayıtsız durumda. Şimdilik bir şey sormayalım, durum çok kritik." dedi. 

Yorumlar (0)