Kendi kız kardeşini de öldürmüş!

ABD’nin Ohio eyaletine bağlı Daytona kentinde 9 kişiyi öldüren Conner Betts'in öldürdüğü kişiler arasında kendi kız kardeşinin de olduğu kaydedildi.

DÜNYA 05.08.2019, 00:39
Kendi kız kardeşini de öldürmüş!

ABD’nin Ohio eyaletine bağlı Daytona kentinde 9 kişiyi öldüren saldırganın 24 yaşındaki Conner Betts olduğu duyuruldu.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada Betts’in saldırısında öldürdüğü kişilerin arasında kendi kız kardeşinin de olduğunu bildirdi.

Daytona şehri Belediye Başkanı Nan Whaley tarafından yapılan açıklamada polis saldırganı kısa sürede etkisiz hale getirdi. Whaley, “Neyse ki olay başladığında civarda birçok sivil polis vardı. Bu yüzden şiddet kısa bir sürede bitti”dedi.

Herhangi bir sabıka kaydı olmayan 24 yaşındaki Connor Betts isimli saldırganın koruyucu bir yeleği ve 100’den fazla kişiyi öldürebilecek kadar mermisi olduğu belirlendi.

SALDIRGAN PSİKOLOJİ ÖĞRENCİSİYMİŞ

Yerel Polis Teğmeni Matt Carper ise, “Saldırgan, polis müdahalesinin yol açtığı ateşli silah yaralanmaları nedeniyle öldürüldü" açıklamasını yaptı. Betts'in adresi ise Daytona şehrinin 40 mil güneyindeki Bellbrook'ta olduğu belirtildi ve saldırganın Sinclair Community College'da psikoloji öğrencisi olduğu ve Chipotle'da çalıştığı açıklandı.

"CESETLERİN DÜŞMEYE BAŞLADIĞINI GÖRDÜK"

Saldırının olduğu sırada gece kulübünden ayrılan Anthony Reynolds isimli vatandaş ise, “Cesetlerin düşmeye başladığını görünce, bunun ciddi olduğunu fark ettik insanların koşmasından ve bağırışlarından bir tetikçi olduğunu anladık. Çünkü çoğu kişi şok içinde ne yapacağını bilmiyordu” dedi.

Yorumlar (0)