Kanye West, boşanma öncesi servetini arttırdı: 6,6 milyar dolar!

Boşanma arifesinde olan ünlü çift Kim Kardashian ve Kanye West arasında yaşananlara biri daha eklendi. Bu süreçte servetine servet ekleyen Kanye West, giyim sektöründen de kazandığı parayı ekledi. West, bu şekilde servetini 6,6 milyar dolara çıkardı.

DÜNYA 18.03.2021, 10:34
Kanye West, boşanma öncesi servetini arttırdı: 6,6 milyar dolar!

Dört tane çocukları olan ve boşanmanın eşiğinde olan Kim Kardashian ve Kanye West çifti, gündemde kalmayı sürdürüyor. Son olarak Kim Kardashian’ın akşam yemeğine gitmeden önce arabasında koronavirüs testi yaptırması şaşırtırken, en büyük haber ise Kanye West’ten geldi. Kurduğu spor ayakkabı ve giyim firmasıyla kazancına kazanç katan West, bu şekilde servetini de arttırdı. 2020 Nisan’da milyarder olduğu belirlenen West’in, kaygı bozukluğu yaşadığı ve üzgün olduğu biliniyor.

Servetine servet kattı

Yöneticiler tarafından markanın kazancı 3,2 milyar ila 4,7 milyar dolar arasında değerlendirilmeye alındı. Böylece West’in tam servetinin 6,6 milyar dolar gibi bir rakama ulaştığı belirlendi. Başka bir markayla da ortak çalışmaya imza atacak olan West, kaynaklara öre 970 milyon dolara doğru çıkma olasılığında. Müzikten de yaklaşık 110 milyon dolar değerinde ek bir gelir elde eden West’in başka varlıkları da mevcut.

Boşanmayı kutlayacak

7 yıldır evli olan ve boşanma karar alan çiftin, en büyüğü 7 yaşında ve en küçüğü 1 yaşına gelmeye hazırlanan dört tane de çocukları var. Reality show yıldızı ve aynı zamanda oyuncu olan Kim Kardashian’ın boşanma sonrasında bir ada kiralayarak boşanmasını arkadaşlarıyla bir parti yaparak kutlayacağı belirtildi.

Yorumlar (0)