Cenazeyle ilgilenirken, çocuğu kaçırıldı

Zonguldak'ta yaşanan olayda, Erkan Şentürk, cenaze işlemleriyle ilgilendiği sırada çocuğunun, çocuğun annesi ve dayısı tarafından kaçırıldığını iddia etti.

YAŞAM 18.03.2021, 10:31 18.03.2021, 17:38
Cenazeyle ilgilenirken, çocuğu kaçırıldı

Zonguldak Ereğli’de yaşayan Erkan Şentürk, nikahsız birliktelik yaşadığı Ö.Y.’den dünyaya gelen çocuğunun, çocuğun dayısı tarafından kaçırıldığını iddia ederek yardım istedi.

Cenazeyle ilgilenirken çocuğu kaçırıldı

Ö.Y. isimli kadın, 1 yaşındaki çocuğunu 7 ay önce babası Erkan Şentürk’e bırakıp gitti. Kısa bir süre önce Ö.Y.’nin babası vefat edince Ö.Y., cenaze işlemleri için Erkan Şentürk’ten yardım istedi. Bu işlemlerde Ö.Y.’ye yardım etmek için 1 yaşındaki çocuklarını, çocuğun dayısına emanet etmek istedi. 

Cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından geri dönen Erkan Şentürk, 1 yaşındaki oğlu Y.E.Y.’yi almak üzere iletişime geçmeye çalıştı. Ancak ne çocuğun dayısı Ö.Y. ne de annesi Ö.Y.’ye ulaşamadı. Çocuğunun kaçırıldığını fark eden Erkan Şentürk, hemen harekete geçti.

Sosyal medyadan duyurdu

Velayeti kendisine verilen çocuğunun, dayısı tarafından kaçırıldığını iddia eden Erkan Şentük , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çocuğun annesi ile dayısının, çocuğu yurt dışına kaçırmak istediklerini söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

Yorumlar (0)