habernediyor.com

İstanbullulara öğle sonrası için sağanak uyarısı!

YAŞAM

Öğleden sonra İstanbul genelinde sağanak yağışın etkili olacağı ve olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtiliyor.

Halihazırda Marmara Bölgesi'nde bulunan sağanak geçişlerin öğle sonrası itibarıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda da etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü uzmanlarının yaptığı değerlendirme ve tahminlere göre, Marmara Bölgesi'nde havanın çok bulutlu olması, aralıklı olarak sağanak yağışlı ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Yağışlar ilk olarak Trakya genelinde, öğle sonrası itibarıyla da İstanbul Avrupa Yakası'nda etkisini gösterecek.

Akşam saatleri sonrası İstanbul genelinde, gece saatleri sonrası ise Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Marmara Bölgesi'ndeki sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde olacak ve rüzgâr güneybatı ve batı yönlerden orta kuvvette esecek, zaman zaman da kuvvetli esmesi öngörülüyor.

İstanbul, Yalova, Sakarya ve Kocaeli illerinde kuvvetli yağış öngörüldüğünden muhtemel ani sel, su baskınları ve ulaşımda aksama gibi sorunlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.