habernediyor.com

Akılalmaz olay: Eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurdu!

YAŞAM

Nevşehir'de bir adamın, kendisinden ayrılacağını söyleyen dini nikâhlı eşinin evinin önüne bomba düzeneği kurduğu tespit edildi. Düzenek imha edilirken, söz konusu adamın da tutuklandığı öğrenildi. 

Olay, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde meydana geldi.

Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Hacer Ç., dinî nikâhlı olduğu eşi Bayram Ç.'ye ayrılmak istediğini ifade etti. Bayram Ç., eşinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine adeta öfkeden deliye döndü.

Kapıya bomba düzeneği yerleştirdi

Bayram Ç., Hacer Ç.'nin evinin önüne gece geç saatlerde giderek kapıya bomba düzeneği yerleştirdi. Aynı mahallede ikamet eden vatandaşlar, bomba düzeneğini kapıda görür görmez hemen güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Yapılan ihbarın ardından mahalleye polis ekipleri hızlı bir şekilde gönderildi. 

Hemen imha edildi 

Bomba imha uzmanı, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden Ürgüp ilçesine giderek, Bayram Ç.'nin kapıya kurduğu düzeneği hemen imha etti. Nevşehir'de bulunan evinde polis ekipleri tarafından kısa bir süre içerisinde yakalanan Bayram Ç. gözaltına alındı.

Tutuklandı

Bayram Ç., emniyette tamamlanan işlemlerden sonra adliyeye gönderildi. "Kasıtlı olarak öldürme girişimi" suçlamasıyla tutuklanan Bayram Ç. Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu. 

Serbest bırakılmış

Söz konusu kişinin önceden de dini nikâhlı eşi Hacer Ç.'ye yönelik "tehdit etme", "kasıtlı olarak yaralama", "mala hasar verme" ve "silahla tehdit etme" suçlarından yakalandığı ancak mahkeme tarafından adli kontrol koşuluyla salıverildiği ortaya çıktı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.