habernediyor.com

Trabzonspor'un rakibinden beklenmedik istifa haberi!

SPOR

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden olan Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'dan beklenmedik bir istifa haberi geldi. Takımını 3 yılda 3 kez lig şampiyonu yapan teknik direktör Dejan Stankovic istifa etti.

Şampiyonlar Ligi play off turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag'a 2-1 ve 00'lık skorlarla elenen Trabzonspor, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek. Bordo mavililerin UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki rakipleri bugün yapılan kura çekimiyle belli oldu. uraya dördüncü torbadan katılan bordo mavililerin H Grubu'ndaki rakipleri; Monaco, Kızılyıldız ve Ferençvaroş oldu. 

Dejan Stankovic istifa etti

Gruptaki güç dengeleri üzerine tartışma yapılırken Kızılyıldız'dan ilginç bir haber geldi. Şampiyonlar Ligi play off turunda Maccabi Hayfa'ya elenen Sırbistan ekibinin teknik direktörü Dejan Stankovic'in istifa ettiği kaydedildi. istifa sonrası duyuruda bulunan Kızılyıldız Kulübü, teknik direktörlük görevi için Milos Milojevic ile el sıkışıldığını bildirdi.

3 yılda 3 kez lig şampiyonu oldu!

Sırp teknik adam Dejan Stankovic, 2019 yılından bu yana Kızılyıldız'ı çalıştırıyordu. Stankovic, geçen sezon 37 maçta topladığı 100 puanla Partizan'ı geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı. Kızılyıldız ile 3 kez lig şampiyonu olan Stankovic, daha önce Vikingur, Breidablik, Hammarby ve Mjällby gibi takımların teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Ahmet Ağaoğlu kurayı yorumladı!

Kızılyıldız'da yaşanan beklenmedik kan değişikliği, Trabzonspor camiasını da şaşırttı. Kura çekimi sonrası grupları yorumlayan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Dengeli bir eşleşme oldu. Kendi gücümüze yakın takımlarla oynayacağız. G Grubu'nu isterdim ama olmadı. Ülke futbolu olarak kötü bir durumdayız. Şampiyon olacak takımımız, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için 4 ön eleme oynayacak. Kızılyıldız ise bu sene şampiyon olursa seneye direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Bu yıl Avrupa'da mücadele edecek bütün takımlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Ülke puanını yıllar içinde erittik. Yeniden yukarı tırmanmak için bu yıl göstereceğimiz performans önemli." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.