habernediyor.com

Alp: Kadın hakem sayısı artacak

SPOR

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, futbolda kadın hakem sayısının artırılacağını söyledi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, Kırklareli İl Hakem Kurulu tarafından Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen 'Merkez Hakem Kurulu Birinci Bölge Tanıtım ve Tanışma Paneli'nde konuştu.

Alp, kadın hakemler konusunda "Panelde Yeşil sahalarda kadın hakem sayısını artıracağız. Özellikle kadın hakemlerimizin gelişimi için önemli ölçüde çalışmalar yaptık, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, panelde genç hakemlere de önemli tavsiyeler verdi. MHK Başkanı, genç hakemlere "Başarılı olan tüm hakemlerimize yeteneklerinin karşılığını vereceğiz. Hatır gönül işi ile bizlere gelmeyin, torpil sisteminin hakemler arasında olamayacağını ve başarının mümkün olmadığını bilmenizi isteriz. Siz gençlerin çok çalışarak bol bol müsabaka ve hakem izleyerek tecrübenizi artırınız." diye seslendi.

Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi'nde düzenlenen panele, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in yanı sıra Merkez Hakem Kurulu Bölge Sorumlusu Ahmet Şahin, Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkanı Haluk Demireli, Edirne İl Hakem Kurulu Başkanı Bilal Turan, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Bülent Gökçü, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Yaşar Filiz ve önceki MHK Üyesi ve 1'inci Bölge Sorumlusu Ahmet Erdoğan, Doğan Şen, Tekirdağ İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Platin, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli Klasman ve İl futbol hakem ve gözlemcileri katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.