habernediyor.com

Supernatural'ın yıldızı tutuklandı!

MAGAZİN

Supernatural'ın yıldızlarından Jared Padalecki, Stereotype isimli bir eğlence kulübünde kavgaya karıştı ve tutuklandı. Padalecki'nin, iki kişiyi darp ettiği söyleniyor.

Supernatural'da Sam Winchester karakterini canlandıran Jared Padalecki, pazar sabahı Austin, Teksas'ta Stereotype adlı bir eğlence kulübünden ayrıldıktan kısa bir süre sonra tutuklandı. Sevilen oyuncunun iki saldırı olayına karıştığı ve alkol zehirlenmesi yaşadığı belirtildi.

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre Padalecki, mekanda tartıştığı barmenin yüzüne yumruk attı ve daha sonra gelen genel müdürü de darp etti. Yaşanan boğuşma sonrası bir arkadaşı, ünlü oyuncuyu sakinleştirmek için onu dışarı çıkardı. 

Padalecki'nin kendisini engellemeye çalışan memurlara bir tomar para gösterdiği öne sürüldü. Ünlü oyuncuya işlediği her bir suç için 5 bin dolar olmak üzere toplam 15.000 dolar para cezası verildi. Oyuncunun serbest bırakılıp bırakılmadığı bilinmiyor.

Padalecki'nin Stereotip'in müdavimlerinden biri olduğu biliniyor. Hatta aktörün 90'lar temalı eğlence kulübünün yatırımcısı veya sahibi olduğunu ileri sürülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.