habernediyor.com

Melinda ve Bill Gates’in kızı Jennifer’a imam nikahlı düğün 

MAGAZİN

Boşanma davaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Melinda ve Bill Gates çiftinin kızları Jennifer Gates, Mısırlı Müslüman sevgilisi Jokey Nayel Nassar ile dünya evine girdi. Jennifer ve Nayel’in imam nikahı kıydırmasının ardından düğün, resmi nikah töreni ile devam etti. 

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates’in 25 yaşındaki kızı Jennifer Gates, Mısırlı Müslüman bir jokey olan Nayel Nassar ile evlendi. Nayel Nassar’ın Müslüman olması sebebiyle çift önce imam nikahı kıydırdı. İmam nikahından anlaşıldığı üzere Jennifer Gates, Müslümanlığa adım attı. Çiftin imam nikahının, Gates ailesinin New York’un North Salem bölgesindeki 16 milyon dolarlık çiftlik evinde, 15 Ekim Cuma günü kıyıldığı öğrenildi. 



Önce imam nikahı sonra resmi nikah 

İmam nikahının ertesi gün yani 16 Ekim günü ise Jennifer ve Nayel’in resmi nikahı kıyıldı. 30 yaşındaki Nayel ve 25 yaşındaki Jennifer’ın nikah töreni, Gates ailesinin New York’un Westchester bölgesindeki evinde gerçekleşti. Öğleden sonra yapılan törene 300 kişi katıldı.  



Düğün sonrası babası ile dans etti 

Cumartesi günkü nikah töreninin ardından Jennifer ve Baba Gates, Elton John’un “Can you feel the love tonight?” (Bu gece aşkı hissedebiliyor musun?) şarkısında dans etti.  



Şampiyon at binicilerinden olan Jennifer Gates’e 9 nedime eşlik etti ve nedimelerin tümü de yeşil renkli elbise tercih etti. Uzun kuyruklu ve uzun duvaklı gelinliği ve açık saçları ile dikkat çeken Jennifer Gates, beyaz canlı çiçek buketi tercih etti. Bill ve Melinda Gates, kızları nikah seremonisi için yürürken, ona eşlik etti. Bill Gates smokin giyerken Melinda Gates ise mor ve uzun bir elbise giydi. 



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.