habernediyor.com

Bill Gates’ten “boşanma” açıklaması 

MAGAZİN

Melinda Gates ile boşanma aşamasında olan Bill Gates’in evlilikleri hakkında yakın arkadaşlarına söyledikleri duyuldu. 

Melinda Gates ile boşanma aşamasında olan Bill Gates’in, evlilik hayatı hakkında arkadaşlarına daha önce yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü. Bill Gates’in arkadaşlarına “sevgisiz” bir evlilik hayatı yaşadıklarını söylediği öğrenildi.

Ortak karar

Gates çiftinin boşanma kararının "ortak" olduğu ifade edildi. Bill Gates, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 27 yıllık eşi Melinda ile uzun süre boyunca düşündüklerini ve ortak bir karar ile evlilik hayatını noktalamaya karar verdiklerini belirtmişti. 



Zenginler listesinde alt sıralara inecek

“Dünyanın en pahalı boşanmaları” listesinde şu anda ilk sırada bulunan Gates çiftinin boşanma davası konusunda Melinda Gates tarafından ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. Melinda Gates’e yakın olan kişiler, kendisinin 2 senedir avukatlarla görüştüğünü ve boşanmaya çok önceden karar verdiğini aktarmıştı.

Melinda Gates sorun yaşıyor

ABD basını, Melinda Gates’in Katolik mezhebine mensup olduğunu, bu sebeple de boşanmakta sorun yaşadığını belirtti. Katolik mezhebine göre her ne sebeple olursa olsun boşanmak caiz görülmüyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.