habernediyor.com

Aras Bulut İynemli yeni projesini açıkladı: Atatürk'ü canlandırmak büyük bir onur

MAGAZİN

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, Mustafa Kemal Atatürk rolünü canlandıracak olmasının büyük bir gurur ve onur olduğunu söyledi.

Fenomen haline gelen Çukur dizisindeki rolüyle dikkat çeken Aras Bulut İynemli, yeni bir projeyle ekranlara geri dönüyor. 

“Böyle bir rol gurur verici”

Çukur dizisindeki Yamaç rolüyle, isminden sık sık söz ettiren Aras Bulut İynemli'nin, senaryo çalışmaları gizli tutulan Cumhuriyet’in 100. Yılındaki Mustafa Kemal Atatürk projesinde “Mustafa Kemal Atatürk” rolünde yer alacağı öne sürülmüştü.

Ortaköy'de bir markanın lansmanında görüntülenen yakışıklı oyuncu, çıkan iddiaları doğruladı. İynemli’nin konuya ilişkin açıklamasında, "Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatacak olan bir projemiz olacak. Ben de burada Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağım. Fazlasıyla heyecanlıyım. Böyle bir rolü canlandırmak çok büyük bir gurur ve onurdur. Bütün ekip çok heyecanlıyız. Projeyle ilgili çok fazla bilgi veremiyorum, zamanı gelince  yapım şirketi açıklama yapacaktır. Elimizden geldiğince tek amacımız; ‘ulu önderimizi’ en iyi şekilde anlatmak." sözlerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.