habernediyor.com

Barış Manço, ölüm yıl dönümünde konserle anılacak!

KÜLTÜR-SANAT

Türk rock müziğinin öncü isimlerinden Barış Manço, ölümünün 22. yılında bir konserle anılacak. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Moda semtinde bulunan müze evde düzenlenecek olan konser, çevrimiçi olarak ulaşılabilecek.

Ülkemizin gelmiş geçmiş en iyi seslerinden bir tanesi olan şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı usta sanatçı Barış Manço, aramızdan ayrılışının 22. yılında verilecek konserle anılacak. Anma konseri, Barış Manço’nun ailesi tarafından müze haline getirilen ve İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Moda semtinde bulunan evde düzenlenecek.

Konser, 1 Şubat’ta izlenebilecek

Konser, pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak izleyicisiyle buluşacak. Barış Manço’nun adını yaşatmak adına kurulan iki dernek olan İzmanço ve İlelebet Barış Manço ekibinden müzisyenler ve zamanında Barış Manço'ya eşlik etmiş usta piyanist Eser Taşkıran, çevrimiçi konserde sahne alacaklar. 1 Şubat Pazartesi günü saat 17.00’da canlı olarak yayınlanacak olan konsere, Kadıköy Belediyesi'nin Youtube, Facebook ve Twitter hesaplarından ulaşılabilecek.

Her yıl doğum ve ölüm yıl dönümlerinde ziyaretçi akınına uğrayan İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Moda semtinde bulunan müze evi, pandemi nedeniyle uzun süredir ziyarete kapalı. Ancak müze, artık sanal bir tur düzeniyle beraber online olarak gezilebiliyor. Sanal müzeye, barismanco.kadikoy.bel.tr web adresinden ulaşılabiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.