Tüfekle düğünü bastı, davetliler kaçacak yer aradı

Denizli’de düğün sebebiyle kapatılan yoldan geçmek isterken düğün sahipleri ile sözlü bir şekilde tartışan 2 kişi, bir süre sonra tüfekle geri döndü. İlk başta düğün sahibinin kim olduğunu soran magandalar, ardından peş peşe ateş etti. Düğündeki davetlilerin yaşadığı korku dolu anlar, kameralara yansıdı.

YAŞAM 04.10.2021, 15:06 05.10.2021, 10:07
Tüfekle düğünü bastı, davetliler kaçacak yer aradı

Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, gerekli izinleri alan Vildan ve Osman çiftinin düğünü için bir sokak trafiğe kapatıldı. 

Düğün sahipleri ile tüfekli saldırı

Düğünün başlamasına kısa süre kala 2 kişi, düğün sebebiyle kapatılan yoldan geçmek istedi. Yolun düğün sebebiyle kapatıldığı ve başka yoldan geçmeleri istenilen 2 kişi ile düğün sahipleri arasında sözlü bir tartışma çıktı. Çevredekilerin sakinleştirmesinin ardından iki grup da dağıldı.

Damat ve gelin düğün alanına giriş yaptığı esnada magandalar, düğün alanına geri döndü. Birinde tüfek diğerinde bıçağın bulunduğu 2 şahsın, ilk başta kalabalığın arasına girerek, düğün sahiplerinin kim olduğunu sordukları belirtildi. Damadın babasının ‘Düğün sahibi benim' yanıtı üzerine maganda, kalabalığa doğru art arda ateş etti. O esnada damat ve gelinin araçtan inerek düğün alanına girmek üzere olduğu aktarıldı. Magandalar ile düğün sahipleri, ardından birbirlerine yumruk ve tekme ile saldırdı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarıyla polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, magandalar olaydan sonra  bölgeden kaçarak uzaklaştı. Kaçan magandalar her yerde aranıyor.

Dehşet anları kameraya yansıdı

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda magandalar, omuzlarına aldıkları tüfekle kalabalığa doğru ilerliyor. Kısa süreli konuşmadan sonra maganda peş peşe ateş ediyor. Damat, gelin ve misafirlerin korkuyla kaçma anları dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)