Sanayi sitesinde korkutan yangın: İtfaiye eri yüksekten düştü!

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesinde meydana gelen korkutucu yangında, alevlerin arasında kalan ve daha sonra yüksekten düşen itfaiye eri yaralandı.  

YAŞAM 08.08.2022, 11:53 09.08.2022, 14:57
Sanayi sitesinde korkutan yangın: İtfaiye eri yüksekten düştü!

İddiaya göre, Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi içerisinde sabahın erken saatlerinde Z.E’ye ait oto tamirhane ve yedek parça dükkanında yangın çıktı.

İtfaiye eri alevlerin arasında kalıp yüksekten düştü

Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın, kısa süre içinde büyüyerek iş yerinin tamamını sardı. Dumanların gökyüzünü sardığı yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, iş yerinden çıkan alevlere hemen müdahale etmeye başladı. 15 aracın da içerisinde olduğu dükkanın kepenkleri, sanayi esnafı tarafından açtırıldı. Kepenkleri kıran esnaflar, iş yerindeki araçları teker teker dışarı çıkartarak yanmaktan kurtardı. Dakikalarca devam eden söndürme çalışmaları sırasında iş yerinde alevlere müdahalede bulunan itfaiye erlerinden Mehmet Hanifi Alagöz, bir anda alevlerin arasında kaldı. Alagöz, bu sırada dengesini kaybederek bulunduğu alandan aşağıya düştü.


Ayağından yaralanan İtfaiye Eri Alagöz, diğer itfaiye personeli tarafından kucaklanarak dışarıya alındı. Burada ilk müdahalesi gerçekleştirilen Alagöz, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedaviye alınan Alagöz’ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Büyük çaplı hasar meydana geldi

Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde söndürülürken iş yerinde çaplı maddi hasar yaşandı. Konuya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)