Sahte içki, can almaya devam ediyor: 1 kişi öldü, 4 kişi entübe edildi 

YAŞAM 25.06.2021, 16:54
Sahte içki, can almaya devam ediyor: 1 kişi öldü, 4 kişi entübe edildi 

Tekirdağ’da sahte içki içen 11 kişi hastaneye kaldırıldı. Bu kişilerden biri hayatını kaybederken 4 kişi de entübe edildi. 3 kişinin tedavisi ise yoğun bakımda devam ediyor. Büfe sahibi ve eşi gözaltına alındı. 

Tekirdağ Çorlu’da Hıdırağa Mahallesi sakinlerinden 11 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu. Hastalardan alınan kan tahlilleri ve ifadeye göre bu kişilerin hepsi de sahte içki kurbanıydı.  Mahallede bulunan bir büfeyi işleten kişi, 11 kişiye birden sahte içki satmıştı.  



Hastaneye gelen hastalar hızlı şekilde solunum cihazlarına bağlandı. Durumu oldukça kötü olan bir kişi vefat etti ve 4 kişi de entübe edildi. Ajanslara gelen bilgiye göre 3 kişinin tedavisi yoğun bakımda devam ederken kalanlar da acil serviste tedavi ediliyor. 

Büfede 27 litre sahte içki ele geçirildi 

Zehirlenen kişilerden alınan ifadeye göre içkinin satıldığı büfeyi tespit eden polisler, iş yerine baskın düzenledi. Kaçmak isteyen büfe sahibi ve eşi gözaltına alındı. Büfede yapılan aramada 27 litre sahte içki ve 30 bin tütün dolu makaron ele geçirildi. Ekipler, büfeden başka içki alan olup olmadığını araştırıyor. 

Yorumlar (0)