Oy kullanmaya çıktılar, parklara akın ettiler

İstanbul'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, oy kullandıktan sonra ailece sahil kesimine ve parklara akın etti. Restorasyonu tamamlanan ve yeniden ziyarete açılan Kız Kulesi'ni görmek isteyenler, uzun kuyruklar oluşturdu.

YAŞAM 14.05.2023, 18:26 Hakan Öksüz
Oy kullanmaya çıktılar, parklara akın ettiler

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Oy sayımı başladı. Güzel havayı fırsat bilen İstanbul'daki vatandaşlar, oy verme işlemi için ailece evden çıktı. Oylar kullanıldıktan sonra sahillere ve parklara akın eden vatandaşlar, güzel havanın tadını çıkardı.

Kız Kulesi'ni görmek için sıraya girdiler

Uzun süren restorasyon döneminin ardından önceki hafta ziyarete açılan Kız Kulesi'ni görmek isteyenler, kuyruğa girdi. Bazı aileler Salacak Sahili'nde piknik yaptı. Oy kullanan vatandaşların akın ettiği yerlerden biri de Beykoz Çubuklu Sahili oldu. 

Sahil kesiminde yoğunluk

Bazı kişiler balık tuttu, bazıları ise sahilde yürüyüşe çıktı. Tuzla, Pendik, Kartal, Maltepe ve Kadıköy sahil kesimlerinde yoğunluk gözlendi. Güneşli havayı fırsat bilenler, sahil şeridindeki parklara ve mekanlara oturdu.

Yorumlar (0)