Muhtarın dili sürçtü, salon gülme krizine girdi!

Muhtarın "dilim sürçmeseydi de ben sürçseydim" dedirten hatası herkesi kırdı geçirdi. Muhtarın dil sürçmesi Erzurum Valisi Okay Memiş ve salondakileri kahkahaya boğdu.

YAŞAM 09.01.2020, 14:51
Muhtarın dili sürçtü, salon gülme krizine girdi!

Erzurum ilinin İspir ilçesindeki toplantıda söz alan muhtarın, talebini anlatırken dilinin sürçmesi ve Erzurum Valisi Okay Memiş'e "Vali bey size bir talimatım olacak." şeklinde sözlerine başlaması, hem Erzurum Valisi Okay Memiş'i hem salondakileri kahkahaya boğdu.

Erzurum Valisi Okay Memiş, Pazaryolu ve İspir ilçelerini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıda taleplerini dile getirmek için söz alan Pınarlı Mahallesi Muhtarı Erhan Yaşar'ın "Vali bey size bir talimatım olacak." diye sözlerine başlaması, hem salondakilerin hem de Erzurum Valisi Okay Memiş'in gülme krizine girmesine neden oldu.

Erzurum Valisi Okay Memiş, mahçup olduğu görülen Pınarlı Mahallesi Muhtarı Erhan Yaşar'ın talebini dinledikten sonra daha fazla üzülmemesi için durumu toparladı ve "Tüm muhtarlarımızın taleplerinin başımızın üstünde yeri var. Biz size ağalık değil hizmet etmeye geldik." ifadelerini kullandı.

Yeni yılın ilk günlerinde muhtarların taleplerini dinleyen ve muhtarlara tek tek söz hakkı veren Erzurum Valisi Okay Memiş, onların isteklerini not ederek problemlerin en kısa zamanda çözülmesi konusunda ilgili kurumlara talimat verdi.

Toplantıda muhtarlara seslenen Erzurum Valisi Okay Memiş, İspir'in Karadeniz'e açılan kapı olduğunu söyleyerek sözlerini şu şekilde tamamladı:

"İspir ilçesi, sadece Erzurum'da değil Türkiye'de bilinen, girişimci, tüccar ruhu gelişmiş ve batıya da göç vermiş önemli bir ilçedir. Şu anda nüfusu az olmasına rağmen yazın nüfusu 5 katına çıkıyor. 50 yıl önce buradaki köylerimizin yolları o dedelerimiz, kaymakamlarımız, valilerimiz tarafından kazma küreklerle yapıldı."

Yorumlar (0)