Marmaray'da güreş maçı gibi kavga!

Marmaray treninde sabah saatlerinde yaşanan ilginç bir kavga, bir yolcuya ait cep telefonu kamerası tarafından kayda alındı. Gebze-Halkalı istikametinde seyreden trende başlayan sözlü tartışma, güreş maçına döndü. Kavgayı ayıran yolcular, olayın daha fazla büyümesini engelledi.

YAŞAM 21.07.2022, 16:12 22.07.2022, 11:44 Hakan Öksüz
Marmaray'da güreş maçı gibi kavga!

İstanbul'da Marmaray treninde sabah saatlerinde yaşanan bir kavga, yolculardan birinin cep telefon kamerası tarafından kaydedildi. Halkalı hattında taşıma yapan Marmaray treninde yaşanan kavga, diğer yolcuların korku dolu bakışlarına neden oldu. İki yolcu arasındaki tartışma, Pendik durağında kavgaya dönüştü.

Sözlü atışmayla başladı, kavgaya döndü

Yolcular arasında çıkan kavganın sebebi öğrenilemedi. Kavgadan yansıyan görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Yolcuların kavgası, güreş maçlarını aratmadı. Gebze-Halkalı istikametinde seyreden trende sözlü atışmayla başlayan ve kavgaya dönüşen tartışma, diğer yolcuların müdahalesiyle yatıştırıldı.

Rakibini kündeye getirdi!

Kavga esnasında yaşananlar, metrodaki diğer yolcuları şaşkınlığa uğrattı. Kavga eden yolculardan biri, diğer yolcuyu tıpkı güreş müsabakalarında olduğu gibi kündeye getirdi. Metronun içinde güreşe tutuşan yolculardan biri diğerini "Seni bıçaklarım" diyerek tehdit etti. Kavgayı ayıran diğer yolcular, olayın daha fazla büyümesini engelledi. İlginç kavga anları, başka bir yolcu tarafından kayda alındı.

Yorumlar (0)