Kim Milyoner İster’deki yarışmacı herkesi ekrana kilitledi

Kim Milyoner Olmak İster programında yarışan konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç, izleyicileri ekrana kilitledi. Zor sorulara verdiği yanıtlarla başarılı bir yarışma geçiren Genç, yarışma tarihine de bir ilk olarak yazıldı.

YAŞAM 12.01.2020, 15:31
Kim Milyoner İster’deki yarışmacı herkesi ekrana kilitledi

 Kim Milyoner Olmak İster isimli bilgi yarışmasının 11 Ocak’ta izleyiciyle buluşan bölümüne Ümmü Gülsüm Genç damga vurdu. 4 yaşında yakalandığı ateşli hastalık sebebiyle konuşma yetisini yitiren Genç için programda sıra dışı bir yol izlendi. Kenan İmirzalıoğlu’nun yönelttiği soruları yanıtlayan başarılı yarışmacı önemli bir ödül kazandı.

Ne kadar kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster’de kendisi için hazırlanan kartonlara yanıtları yazarak yarışmayı sürdüren Ümmü Gülsüm Genç programda tam 125 bin liralık ödülün sahibi oldu. Geldiği son soruda yanıttan emin olamadığı için programdan çekilmek isteyen Genç, 125 bin liralık ödülü garantiledikten sonra soruya cevap verdi ve yarışmadan çekilerek doğru bir karar verdiğini görmüş oldu.

Ümmü Gülsüm kimdir?

Artvin’de doğan Ümmü Gülsüm Genç Atatütk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun. 27 yaşındaki Genç, 4 yaşında atlattığı ateşli hastalık nedeniyle konuşma yetisini yitirdi. Programda verdiği yanıtlar ve neşesi ile dikkat çeken başarılı yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster’in tarihine geçti.

Yorumlar (0)