Kangal köpeği konuştu: Benim adım Ejder 

Erzurum’da esnaflık yapan Fikret Demirci’nin 22 aylık Kangal köpeği dile geldi. Köpek, “benim adım Ejder” dedi. 

YAŞAM 02.04.2021, 15:41 03.04.2021, 17:35
Kangal köpeği konuştu: Benim adım Ejder 

Erzurum Orul’da esnaflık yapan 4 çocuk babası Fikret Demirci, 22 aylık Kangal cinsi bir köpeğe sahip. Bir gün köpeğinin konuştuğunu ve kulaklarına inanamadıklarını belirten Demirci ailesi, bunu tüm Türkiye ile paylaşmak amacıyla haber kanallarına röportaj verdi.

Cep telefonu ile kaydettik

Olayın piknik esnasında gerçekleştiğini belirten Demirci ailesi, cep telefonu ile her konuşmayı kaydettiğini belirtiyor.

Demirci, “Pikniğe gittik. 7 yaşındaki torunum, Kangal köpeğimizin ismi Azman olduğu halde ismini değiştirip Ejder koymak istedi. Ben de onun zaten bir isminin olduğunu belirttim. Olaydan kısa süre sonra elimde telefon ile çekim yaparak köpeğimin yanına gittim ve ‘Azman ne yapıyorsun’ dedim. Azman ise bana bir şeyler mırıldandı.” şeklinde yaşadığı anları ifade etti.



“Benim adım Ejder”

Köpeğin mırıldanmalarını ilk önce anlamlandıramadığını fakat sonradan izlediğinde “Benim adım Ejder” dediğinin çok net anlaşıldığını belirten Demirci, köpeğin adını hemen değiştirdiklerini belirtti.

Demirci ayrıca “Uzmanların Ejder’i incelemesini istiyorum” şeklinde konuştu. 

Şahitler var

Erzurum Olur Belediyesi Meclis Üyesi Okan Yorulmaz ise köpeğin konuşmasına şahit olduğunu ifade etti.

Erzurum-Olur yol ayrımında esnaflık yapan Mücahit Keleş de bir rüya gördüğünü ve rüyasının çıktığını söyleyerek, “Rüyamda Fikret’in köpeği konuşuyordu ve ne dediği tam anlaşılmadığı için Fikret herkesi susturuyordu. Karışık bir rüyaydı. Benim, konuştuğundan haberim yoktu, sonradan Fikret’ten duyduğumda çok garibime gitti.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)