İstanbul’da vahşet! 30 yıllık arkadaşına kurşun yağdırdı

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki işyerinde çalışan 41 yaşındaki Şener Över, dükkâna gelen 30 yıllık arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğradı. 13 el ateş edilen Över’in hastanedeki tedavisi sürüyor. 

YAŞAM 28.10.2022, 15:08 29.10.2022, 13:31
İstanbul’da vahşet! 30 yıllık arkadaşına kurşun yağdırdı

13 Haziran tarihinde meydana gelen olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre Mustafa Gübül isimli şüpheli şahıs, 30 yıllık arkadaşı Şener Över’in dükkânını önce uzaktan izledi. Müsait zamanı kollayan zanlı, ardından işyerine girerek 41 yaşındaki arkadaşına kurşun yağdırdı. 13 el ateş edilen Över, kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerinin duyulması üzerine bölgede büyük panik yaşandı. 

40 gün boyunca yoğun bakımda kaldı

Silahlı saldırının ardından kaçan şüpheli Mustafa Gübül, kısa sürede izini kaybettirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Şener Över’i hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise dükkân çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. 40 gün boyunca yoğun bakımda kalan Över’in, vücudundaki 1 kurşunla tedavisi devam ediyor. 

“Eşim işleriyle meşgul olduğu esnada gelip 13 el ateş etmiş”

Yaşanan vahşete ilişkin açıklamalarda bulunan Şener Över’in eşi Gamze Över, ikili arasında herhangi bir husumet olmadığını belirtti. Mustafa Gübül’ün bir an önce yakalanmasını isteyen Gamze Över, “Eşim iş yerinde silahlı saldırıya uğradı. Olayda ağır yaralandı. Saldırgan şahıs, saldırıdan önce eşimi bir süre izlemiş, uygun zamanı kollamış. Eşim işleriyle meşgul olduğu esnada gelip 13 el ateş etmiş. Mermiler vücudunu paramparça etmiş. Üstelik bu saldırıyı yapan şahıs da kendisinin 30 senelik çocukluk arkadaşı. Benim bildiğim kadarıyla aralarında hiçbir problem yoktu” dedi.

“Eşimin sağlık durumu hala çok kötü”

Eşinin zorlu bir tedavi sürecinden geçtiğini belirten Gamze Över, “Bu vahşetin sebebi nedir, bilemiyorum. Bu adam bir an önce yakalanmalı. Bu resmen canilik. Eşimi öldürmek istedi. Eşimin sağlık durumu hala çok kötü. 40 gün yoğun bakımda kaldı. Vücudunda 1 kurşunla yaşıyor. Kritik bir noktada olduğu için o kurşuna elleyemiyorlar. Hala hastanede gözetim altında tutuluyor. Hem benim hem de çocuklarımın psikolojisi bozuldu. Bu adamın bir an önce hak ettiği cezayı çekmesini istiyoruz. Ailemizi mahveden bu saldırganın yaptığı şey yanına kar kalmamalı” ifadelerini kullandı.  

Yorumlar (0)