Fatih'te evlat vahşeti

İstanbul Fatih’te bir kadın, 81 yaşındaki annesinin boynunu keserek vahşice katletti. Psikolojik hastalığı olduğu iddia edilen kadın, annesinin cansız bedeninin olduğu odada emniyet güçleri tarafından yakalandı.

YAŞAM 07.07.2022, 01:20
Fatih'te evlat vahşeti

Korkunç olay, saat 19.00 sularında, Fatih'e bağlı Şehremini Mahallesi Ahmet Vefik Paşa Caddesi üzerindeki bir apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen 55 yaşındaki Ü.A.D., an itibarıyla bilinmeyen bir sebeple annesi Nurten Üner’i (81) boynunu keserek vahşi bir şekilde katletti. Vahşetin yaşandığı evden sesler geldiğini işiten yurttaşlar ise durumu yetkililere ihbarda bulundu.

Gözaltına alındı

Eve giren emniyet güçleri, yaşlı kadının cesediyle karşılaştı. Vahşi bir şekilde annesini katleden Ü.A.D. ise olayın meydana geldiği evde yakalandı. Olay yeri inceleme ekibi tarafından yapılan faaliyetlerin akabinde, vefat eden talihsiz kadının cansız bedeni morga kaldırıldı. Annesini katleden Ü.A.D. ise polis karakoluna götürüldü. 

Cinayete ilişkin tahkikat başlatıldı.

Yorumlar (0)