Evinden 20 ton çöp çıkan kişi: Bunlar yılların emeği, yapmayın!

Çöp ev olayının bu seferki adresi Adana’da. Vatandaşların bir apartmandan gelen kötü koku ve böcek şikayeti üzerine Çukurova belediyesi harekete geçti. Ekipler, ihbar edilen evden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Ekiplerin temizlik çalışmasına karşı uzun süre direnen ev sahibi K.D., "Bunlar yılların emeği. Yapmayın. Bana vakit verin, içlerinde önemli eşyalarım var" dedi.

YAŞAM 10.09.2023, 16:59 11.09.2023, 17:34
Evinden 20 ton çöp çıkan kişi: Bunlar yılların emeği, yapmayın!

Vatandaşlar, Toros Mahallesi'nde bulunan bir apartmandan gelen kötü koku ve böcek şikayeti üzerine Çukurova Belediyesi’ne başvurarak problemin çözümü konusunda yardım istedi.

Bunun üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ihbar edilen adrese giderek savcılık izniyle belirtilen eve girdi.

Kapı çöpten zor açıldı

Çöplerden dolayı evin kapısının da zor açıldığı görülürken, daireye giren temizlik personeli gördükleri karşısında şaşkınlık yaşadı. Eve ilaçlama yapan ekipler, çöpleri ise poşetlerle taşıyarak kamyona yüklendi.

Ekiplerin çalışmalarına direnen çöp evin sahibi K.D., “Bunlar yılların emeği. Yapmayın. Poşetlerin içinde önemli malzemelerim var, onları seçeceğim. Hep eşya bunlar. Gel bak battaniye var. İçinde Önemli evraklarım var” diyerek evdeki çöplerin atılmasına engel olmaya çalıştılar.

Evden 2 kamyon çöp çıktı!

Ev çöplerden arındırıldıktan sonra yeniden ilaçlama yapıldı. Evden çıkarılan 20 ton çöp ise 2 kamyona yüklenerek bertaraf tesisine götürüldü.

Yorumlar (0)