Esenyurt'taki kumarhane baskınında skandal savunma: "Eşim korona değil, pozitif"

İstanbul Esenyurt'ta emniyet güçleri, kumarhaneye çevrilen bir apartman dairesine gerçekleştirilen baskında kısıtlamaları ihlal eden 46 şahsa toplam 159 bin TL ceza kesti. Söz konusu baskında eşi pozitif olduğu için karantinada bulunması gereken Ali S., kumar oynadığı esnada yakalandı.

YAŞAM 25.04.2021, 20:54 26.04.2021, 17:50
Esenyurt'taki kumarhane baskınında skandal savunma: "Eşim korona değil, pozitif"

Esenyurt'ta emniyet güçleri, Cumhuriyet Mahallesi 1990. Sokak üzerindeki bir site içerisinde bulunan dairenin kumarhaneye dönüştürüldüğü bilgisine erişti. Gelen ihbarları da değerlendiren güvenlik güçleri, derhal harekete geçti. Daireye baskın gerçekleştiren polisler, içeride 46 kişiyi kumar oynarken kıskıvrak yakaladı.

159 bin TL ceza

Öte yandan, kumarhane içerisinde yapılan aramalarda 1 adet tabanca da ele geçirildi. COVID-19 salgını ve salgın sebebi ile getirilen sınırlamaları hiçe sayarak kumar oynayan şahıslara toplamda 159 bin TL cezai işlem uygulandı.

Kumarhanede kıskıvrak yakalanan kişilerin GBT (Genel Bilgi Taraması) işlemleri yapıldığı sırada güvenlik güçlerini şaşırtan bir olay meydana geldi. Gerçekleştirilen taramada, Ali S. adlı yurttaş, izolasyonda olması gerekirken, kumarhanede oyun oynadığı anlaşıldı. Eşinin koronavirüs testinin pozitif olması sebebi ile karantinada olması gereken şahsı tespit eden emniyet güçleri, durumu sağlık personellerine bildirdi. Ali S., olay mahalline gelen sağlık ekiplerince hastaneye nakledildi.

"Eşim korona değil, pozitif"

Kumarhanedeki diğer şahıslardan uzak bir noktaya götürülen Ali S. kendini, “Bugün yasak süremin son günü. Eşim korona değil, pozitif. Eşimin karantina süresi bugün doldu." diyerek savundu.





Yorumlar (0)