Antalya'da üzerini aratmak istemeyen adam, neşterle boğazını kesti

Antalya’da emniyet güçlerinin üzerini aramak istediği şahıs, neşterle kendisini boynundan yaraladı. Adamın üzerinden neştere ek olarak ekmek bıçağı, suikast kalemi, dikiş makası ve bir miktar uyuşturucu da çıktı.

YAŞAM 25.04.2021, 21:43 26.04.2021, 11:38
Antalya'da üzerini aratmak istemeyen adam, neşterle boğazını kesti

Bahse konu olay, saat 16.30 sularında Muratpaşa ilçesine bağlı Yavuz Özcan Parkı’nda yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, rutin devriyesini gerçekleştiren emniyet güçleri, parktaki banklara oturan ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişinin kimliğini sorgulamak ve üst araması yapmak istedi. Kimliğini vermeye ve üstüne aratmaya karşı çıkan şahıs, ardından üzerinde bulunan neşterle bir anda boğazını kesti. İsminin Kerem A. (37) olduğu tespit edilen şahıs için sağlık çalışanlarından yardım istendi. 

Boğazına tampon yaptı

Şahsın üzerinde arama gerçekleştiren ekipler, neştere ek olarak ekmek bıçağı, suikast kalemi, dikiş makası ve bir miktar uyuşturucu da ele geçirdi. Kerem A. ise sağlık personelleri gelene kadar kanayan bölgesini tamponla durdurmaya çabaladı.

4 bin 50 lira ceza

Kerem A., sağlık personellerinin ilk müdahalesinin akabinde gözaltına alınarak karakola götürüldü. Şahsa sokağa çıkma sınırlamasına riayet etmeme ve maske ihlallerinden dolayı toplam 4 bin 50 TL cezai işlem uygulandı. 













Yorumlar (0)