Diyarbakır’da asansör tartışmasında silahlar konuştu! O anlar kamerada…

Diyarbakır’da iki komşu oturdukları apartmanın asansöründe tartışma yaşadı. Asansörden inmelerinin ardından şahıslardan bir tanesi sokak ortasında belinden çıkarmış olduğu tabanca ile önce komşusunu ağır bir şekilde yaraladı, ardından ise hızla bölgeden kaçtı. Saldırganın silahlı saldırı anı görüntüsü ortaya çıktı.

YAŞAM 30.09.2021, 13:38 01.10.2021, 09:43
Diyarbakır’da asansör tartışmasında silahlar konuştu! O anlar kamerada…

İki komşu Diyarbakır’da oturdukları apartmanın asansöründe tartıştı. Asansörden inmelerinin ardından şahıslardan bir tanesi belinden çıkardığı tabancayla sokak ortasında komşusunu ağır bir şekilde yaraladı ve bölgeden kaçtı. Silahlı saldırının gerçekleştiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

56 yaşındaki M.B. komşusuyla tartışmaya başladı

Önceki gün Diyarbakır Kayapınar’da meydana gelen olayda iddiaya göre 56 yaşında olan M.B. iş yerine yakın olan evinden ayrılıp asansöre bindi ve bu esnada adı öğrenilemeyen bir komşusuyla bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşadı.

Saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı

M.B.’nin iş yerine kadar tartışma sürerken komşusu belinden çıkarmış olduğu tabancayla rastgele ateşe başladı. Kurşunların hedefindeki M.B. ağır bir şekilde yaralanırken olay yerinden geçen 17 yaşındaki H.İ.’ye kurşunlar isabet edip tişörtünden teğet geçmişti. Saldırı anı görüntüleri ortaya çıktı.

Bununla beraber silahlı saldırgan M.D. adlı şahıs Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Yorumlar (0)