Deprem korkusu nedeniyle balkona fırladı, canından oldu!

Çanakkale'de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, Bursa'dan da hissedildi. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki İsmail Toygar sarsıntı nedeniyle panikledi, Çamlıca Mahallesi'ndeki evinin ikinci katındaki balkonundan inmeye çalışırken düştü. Ağır yaralanan genç, hastanede hayatını kaybetti.

YAŞAM 05.03.2024, 08:45 06.03.2024, 09:30 Hakan Öksüz
Deprem korkusu nedeniyle balkona fırladı, canından oldu!

Çanakkale'de dün akşam merkez üssü Yenice ilçesi olan 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul, Bursa ve Çanakkale'den de hissedilen deprem sonrası uzmanlar peş peşe açıklamalar yaptı.

İkinci katın balkonundan inmeye çalışırken düştü

Bursa Nilüfer'e bağlı Çamlıca Mahallesi'nde yaşayan İsmail Toygar (27), depreme evinde yakalandı. Deprem sırasında yemek yiyen Toygar, sarsıntı nedeniyle panik olarak balkona koştu.

Evin ikinci katındaki balkonun demirlerinden sarkan ve kendisini yere bırakan İsmail Toygar, alt kattaki balkonun demirlerine çarpınca kontrolsüz şekilde yere düştü.

Hastanede hayatını kaybetti

Düşmenin etkisiyle başına darbe alan gencin ağır şekilde yaralandığını gören mahalle sakinleri, durumu ekiplere bildirdi. Çekirge Devlet Hastanesinde tedaviye alınan İsmail Toygar, 27 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

Yakınları sinir krizi geçirdi

Toygar'ın yakınları, Çekirge Devlet Hastanesine geldi. Ölüm haberini alan gencin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Yorumlar (0)