Denizli'de korkutan yangın! Bina küle döndü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan 3 katlı bir apartmanda çıkan yangın, bölge halkını paniğe sürükledi. Yabancı uyruklu aile, yangının çıktığı Zafer Mahallesi'ndeki apartmandan kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla alevler söndürüldü, bina tamamen küle döndü.

YAŞAM 04.09.2022, 09:40 05.09.2022, 13:12 Hakan Öksüz
Denizli'de korkutan yangın! Bina küle döndü!

Denizli'deki bir apartmanda çıkan ve kaynağı henüz belirlenemeyen yangın, vatandaşları paniğe sürükledi. Yangın, Merkezefendi ilçesinin Zafer Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. En üst dairesinde yangın çıkan 3 katlı binada yabancı uyruklu bir ailenin kaldığı aktarıldı.

İtfaiye ekibi zamanla yarıştı

Yangınla birlikte duman, apartmanın etrafını sardı. Bölge sakinleri, yangında mahsur kalan aile üyelerini apartmandan dışarı çıkardı. Çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi, ihbarla birlikte apartmanın önüne geldi. İtfaiye ekipleri, yangının daha fazla büyümemesi için zorlu bir mücadeleye girişti. 

Bir kişi hastaneye sevk edildi

Yangının çıktığı binanın tamamen alevlere teslim olduğu görüldü. Yangından çıkan dumanın etkilediği bir kişi hastaneye sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaptı, sağlık ekipleri ise yangından çıkan dumandan etkilenen vatandaşlarla ilgilendi. Bina küle dönerken, bölge sakinlerinin endişeli gözlerle çalışmaları izlediği görüldü.

Yorumlar (0)