Cezaevi firarisini yakalayan fotokapan oldu!

Zonguldak'ta 8 ayrı suçtan dolayı 1 yıldır aranan cezaevi firarisi, jandarmanın yerleştirdiği fotokapan sayesinde yakalandı.

YAŞAM 03.01.2020, 21:25
Cezaevi firarisini yakalayan fotokapan oldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cezaevi firarisi Y.E., İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri'nin 1 yıl süren aramalarının ardından Osmanlar Köyüne yerleştirilen fotokapan sayesinde yakalandı.

1 yıldır aranıyordu

Hayvan hırsızlığı, ihaleye fesat karıştırmak, esrar üretimi için kenevir yetiştirmek, basit yaralama ve iki kez resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan suçlu bulunan ancak cezaevinden kaçan Y.E., jandarma tarafından 1 yıldır aranıyordu.

Fotokapanla yeri tespit edildi

Jandarma ekipleri, Y.E.'nin ikameti ve gideceği tahmin edilen yerlerin güzergahlarına yerleştirdiği fotokapanlar sayesinde sanığın Osmanlar Köyünde oturan annesinin evine geldiğini öğrendi. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde yapılan baskınla Y.E.'yi yakaladı ve gözaltına aldı.

Y.E., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Buradaki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Y.E., kesinleşmiş 4 yıl 38 ay 45 gün hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildikten sonra yeniden cezaevine konuldu.

Yorumlar (0)