Bursa'da genç kızın cep telefonunu böyle çaldılar

Bursa’da iş yerine gireceği esnada genç kızın telefonunu arka cebinden alarak kaçan şüpheli şahıs kayıplara karıştı. Emniyet güçleri, şüpheliyi yakalamak amacıyla çalışma başlatırken, hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 24.05.2021, 20:17 25.05.2021, 16:26
Bursa'da genç kızın cep telefonunu böyle çaldılar

Söz konusu olay, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Didem Turan (21), sabah erken saatlerde iş yerine gitmek için evinden çıktı. İş yerinin bulunduğu caddeye geldiğinde kendisini takip eden iki kişi, tam iş yerinin kapısını açtığı esnada, arka cebinden telefonu el çabukluğu ile alarak olay yerinden uzaklaştı.

"Tanımadığını söyledi"

Olayı yaşayan talihsiz genç, "İş yerinin kapısını açtığım esnada arka cebimden telefonumu alıp kaçtı. Ardından kovaladım ama yetişemeyeceğimi anladım. Yanındaki şahısla beraberlermiş fakat 'Abi, bunu tanıyor musun?' dediğimde tanımadığını söyledi. Emniyet güçlerine başvurdum. İfademi ve kamera kayıtlarını aldılar. Umarım bulunur. İnsan büyük bir korku yaşıyor. 2016'dan bu yana burada çalışıyorum. İlk kez böyle bir şey gördüm." sözlerini sarf etti. 

Emniyet güçleri, kaçan şahısları bulmak için çalışma başlattı.







Yorumlar (0)