Bulamayınca ağlıyor: Leblebi yer gibi yiyor

Kastamonu’ya bağlı Çatalzeytin ilçesinde ikamet eden Muhammed Mücteba Köylü, 3 yaşındayken başladığı sarımsak yeme alışkanlığını 6 senedir bırakamıyor. Her gün minimum 6-7 diş sarımsak tüketen çocuğu görenler şaşkına dönüyor.

YAŞAM 06.10.2022, 19:27
Bulamayınca ağlıyor: Leblebi yer gibi yiyor

Kastamonu’ya bağlı Çatalzeytin ilçesinde ikamet eden Muhammed, günde minimum 6-7 diş sarımsak tüketiyor. Altı senedir sarımsağı yanından ayırmayan Muhammed'i görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. 

Sarımsak bulamadığı zaman ağlayan evlatlarının bir türlü sarımsaktan vazgeçemediğini ifade eden ailesi ise Muhammed'de herhangi bir sağlık problemi yaşanmadığını belirtiyor.

"Sarımsak görünce dayanamıyorum"

3 yaşından beri her gün sarımsak yediğini dile getiren Muhammed Mücteba Köylü, “Tam 6 senedir sarımsak tüketiyorum. Sarımsak yemeden duramıyorum. Sarımsak görünce dayanamıyorum. Hiç hastalanmıyorum. Günde 6-7 diş sarımsak tüketiyorum. Gittiğim her yere sarımsak götürüyorum." dedi. 

“6 senedir hastalanmıyor"

Baba Nurettin Köylü ise “Diğer çocuklar babalarından çikolata, şeker gibi şeyler istiyor ama benim oğlum sarımsak istiyor. Sarımsak almadığım zaman huzursuzluk çıkarıyor, ağlıyor. 6 senedir hastalanmıyor ya da hastalıkları çok hafif atlatıyor. Öğretmeni ise bu durumdan rahatsız. Eşimi aramış ve sınıfın sarımsak koktuğunu söylemiş." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)