Beyoğlu’nda turisti kaçırıp darp eden taksici adliyede 

İstanbul’a gelen Fransız turiste önce para üstü vermek istemeyen sonra da Fransız kadın turisti kaçırarak 80 TL için darp eden taksici tespit edildi. Gözaltına alınan taksici, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

YAŞAM 21.01.2022, 17:41
Beyoğlu’nda turisti kaçırıp darp eden taksici adliyede 

Dün akşam saatlerinde İstanbul’un turistik semtlerinden olan Beyoğlu’nda yaşanan olayda iddiaya göre Harnoufi Yasmine ve eşi Loubna Djamel Bendeddouche, turistik gezi için Türkiye’ye geldi. Karaköy’de bir otelde kalan çift, otelin önünde 34 THL 61 plakalı taksiye bindi. Taksim’e gitmek istediklerini belirten çift, istedikleri caddeye geldiklerinde taksimetrenin 20 TL gösterdiğini gördü.  

Her şey 80 TL için 

20 Türk lirası ücret için Fransız turistler 100 TL’yi taksiciye uzattı. Ancak para üstünü bekleyen çift, “Para yok gidin.” bağırışıyla karşılaştı. 32 yaşındaki M.D. isimli taksici ve turistler arasında 80 TL’lik para üstü için tartışma başladı. Kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada taksi şoförü, Loubna Djamel Bendeddouche’yi taksiden indirdi. Ardından turistin eşini kaçırdı. 



Kadın turisti darp etti 

Taksici, kaçırdığı Fransız turist kadını önce Karaköy’e götürdü. Meclis-Mebusan Caddesi’ne doğru yol alan sürücü, kadın turisti burada darp ettikten sonra aracından yaka paça indirmek istedi. Yaşanan anlar ise kadın turistin ve çevredekilerin cep telefonları ile görüntülendi. Taksici, turisti sürükleyerek araçtan indirirken vurduğu anlar da kameralara yansıdı. Turist çiftin görüntüleri polise göstermesinin ve şikayetçi olmasının üzerine de ekipler harekete geçti.  

Kısa sürede yakalanan taksicinin emniyetteki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar (0)