Bariyerlere çarptı, paramparça oldu!

Kağıt otomobiller tehlike saçmaya devam ediyor. İstanbul'un Şişli ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak paramparça oldu. Trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

YAŞAM 07.12.2019, 08:02
Bariyerlere çarptı, paramparça oldu!

Sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 34 JOZ 78 plakalı otomobil, Darülaceze Caddesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere sert bir şekilde çarptı. 

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine 110 itfaiye, 155 polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edilirken, kazada yaralanan sürücü ve yanındaki kişi, ambulanslarla farklı hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Meydana gelen trafik kazası sebebiyle bir süre trafiğe kapanan cadde, otomobilin çekilmesi ve belediye ekiplerinin temizlik çalışmasını tamamlaması sonrası yeniden ulaşıma açıldı.

Diğer taraftan, kaza yapan otomobilin ön kısmı ve tekerleklerin, çarpmanın şiddetiyle araçtan ayrıldığı ve etrafa savrulduğu görüldü.

Yorumlar (0)