Ayrılmak isteyen kız arkadaşını darp etmişti! Yine serbest bırakıldı

İstanbul'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve salınan M.H.B., bu kez "tehdit" suçundan gözaltına alınmıştı. Söz konusu şüpheli yeniden salıverildi. 

YAŞAM 14.12.2020, 17:00
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını darp etmişti! Yine serbest bırakıldı

İstanbul'da kendisinden ayrılmak isteyen Tuğba Erçakar'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve salınan M.H.B., daha sonra "tehdit" suçlamasıyla polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınmıştı.

M.H.B.'nin polis merkezindeki işlemleri sona erdi. İstanbul Adalet Sarayı'na gönderilen M.H.B.'nin ifadesi alındı. Söz konusu şüpheli, adli kontrol şartıyla salıverilmesi istemiyle savcı tarafından nöbetçi hâkimliğe gönderildi. 

Mahkeme tarafından savcının talebi onaylandı. M.H.B., adli kontrol şartıyla salıverildi. 

Ne olmuştu?

Olay, İstanbul'un Şişli ilçesinde 9 Aralık günü meydana gelmişti.

Tuğba Erçakar'ın evine eski sevgilisi M.H.B. gelmişti. O esnada Tuğba Erçakar'ın arkadaşı C.A.'nın da evde olduğu görülmüştü. 

Tuğba Erçakar'ın M.H.B. tarafından şiddete maruz kaldığına ve kendisine ölüm tehditlerinde bulunulduğuna yönelik ihbarının ardından polis ekipleri harekete geçmişti.

Bunun üzerine M.H.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Polis ekipleri, evdeki kameralar tarafından kayıt altına alınan görüntülere bakmış, M.H.B.'nin Tuğba Erçakar'a şiddet uyguladığını tespit etmişti. 

M.H.B. emniyette yapılan işlemlerden hemen sonra adliyeye gönderilmişti. Tuğba Erçakar'ı darp eden M.H.B. adli kontrol şartıyla salıverilmişti. 

Tuğba Erçakır'ın şikâyette bulunması nedeniyle M.H.B. bu kez "tehdit" suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye gönderilen M.H.B. savcılık tarafından ilave gözaltı kararı verilmesi üzerine tekrar emniyete alınmıştı.

Yorumlar (0)