Aynı aileden 3 kişiyi öldüren saldırgan tutuklandı!

İstanbul Pendik'te silahlı saldırı uğrayan aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirmişti. Katil zanlısı tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

YAŞAM 17.11.2019, 19:03
Aynı aileden 3 kişiyi öldüren saldırgan tutuklandı!

İstanbul'un Pendik ilçesinde, 3 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de yaralayan Ahmet Önal, sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güllübağlar Mahallesi'nde dün Orhan, Ahmet ve Rabia Yılmaz silahlı saldırıda yaşamını yitirmişti. Saldırgan, çevredekiler tarafından linç edilmek istenmişti.

Olay sonrası Adli Tıp Kurumu'na götürülen Orhan, Ahmet ve Rabia Yılmaz'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Yılmaz ailesinin akrabası Sinan Güzel, katil zanlısının yakınları olduğu ve kız isteme meselesi yüzünden cinayet işlendiği haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

Akraba Sinan Güzel: "Kesinlikle bizim bir akrabamız değildir"

Sinan Güzel, "Bununla alakalı birçok haberde 'Akraba kavgası, şu, bu' gibi haberler çıkıyor. Kesinlikle bizim bir akrabamız değildir. Kendisini tanımıyoruz. Akrabalarımız arasında böyle bir problem söz konusu değildir. Biz bu şahsı tanımıyoruz, bilmiyoruz. Hiçbir şekilde akraba olarak bağımız yoktur. Kız isteme, şu, bu kesinlikle alakası yoktur. Bunların tamamı yalan haberdir." dedi.

Yaşamını yitiren 3 kişi defnedildi

Diğer taraftan Orhan, Ahmet ve Rabia Yılmaz için Güllübağlar Mahallesi Gül Camisi’nde ikindi vakti cenaze töreni gerçekleştirildi. 

Kılınan cenaze namazı sonrası Orhan, Ahmet ve Rabia Yılmaz’ın cenazeleri, Yayalar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar (0)