Apartman hırçını, kapıcıyı böyle vurdu!

Adana'da bir apartman sakininin daha doğrusu apartman hırçınının, kapıcıyı tabancayla vurması saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 29.11.2019, 11:17 29.11.2019, 11:26

Adana'da bir apartman sakini, kapıcıyla tartıştıktan sonra eve gidip silahla döndü ve araya girenlere rağmen kapıcıyı vurdu. O anlar saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgilere göre, olay Adana merkez Seyhan ilçesi 2000 Evler Mahallesi'nde yaşandı. Sitedeki bir dairede oturan 27 yaşındaki Caner Şahin isimli apartman sakini, 31 yaşındaki kapıcı Rıdvan Uçar ile tartıştı. Daha sonra ikili arasında neden başlağı bilinmeyen tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına da yansıyan kavgada Caner Şahin ile kapıcı Rıdvan Uçar, site sakinlerinin araya girmesiyle ayrıldı.

Bir süre sonra bina sakini Caner Şahin elinde tabancayla yeniden kavganın çıktığı yere dönüp, önüne komşuları geçmesine rağmen durdurulamadı ve kovaladığı kapıcı Rıdvan Uçar'a ateş etti. Kapıcı Rıdvan Uçar, silahtan çıkan üç kurşunun isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Ağır yaralanan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen bina görevlisi Rıdvan Uçar, çağrılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumun haber verilmesi üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olay yerine giderek 27 yaşındaki zanlı Caner Şahin'i gözaltına aldı.

Caner Şahin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Yorumlar (0)