Antalya'da korona izniyle hapisten çıktı, eşine kurşun yağdırdı

Antalya’ya bağlı Alanya ilçesinde cezaevinden izin alarak çıkan şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini kurşun yağmuruna tuttu. Korkunç olayda kurşunların hedefi olan motosiklet üzerindeki kadın, ağır yaralı olarak nakledildiği hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan koca aranırken, olayda yaralanan motosiklet sürücüsünün tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

YAŞAM 22.03.2021, 18:00 23.03.2021, 10:12
Antalya'da korona izniyle hapisten çıktı, eşine kurşun yağdırdı

Korkunç olay, dün gece saat 20.00 sularında Oba Mahallesi Eski Gazipaşa Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, H.B. hakimiyetindeki '07 HAM 27' plakalı motosiklette yolcu olarak bulunan Rabia Doğan (34) adlı kadının boşanma aşamasında olduğu eşi B.D. (52), aracıyla motosikleti izlemeye başladı. B.D., tabancası ile eşini kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan talihsiz kadın ve motosiklet sürücüsü H.B. yaralanırken, B.D., olay mahallinden uzaklaştı. 

Yaşamını yitirdi

İhbar üzerine olay bölgesine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi gönderildi. Vücudun farklı bölgesine 5 mermi isabet eden kadın, hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi olmayan motosiklet sürücüsü H.B.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay mahallinde gerçekleştirilen incelemelerde ise 6 tane boş kovan tespit edildi.

Cezaevinden izinli olarak çıkmış

Öte yandan, B.D.’nin yaklaşık olarak 4 senedir cezaevinde bulunduğu ve bir süredir koronavirüs sebebi ile izinli olarak dışarıda olduğu kaydedildi.









Yorumlar (0)