Adana'da erkek arkadaşıyla plan yaptı, kocasını evinde vurdurttu

Adana'ya bağlı Ceyhan ilçesinde yaşayan bir kadın, erkek arkadaşı ile plan yaparak dini nikahlı eşini evinde vurdurttu. Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği araştırma neticesinde gerçek ortaya çıkarken, kadın ile erkek arkadaşı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

YAŞAM 07.03.2021, 23:31 08.03.2021, 16:01
Adana'da erkek arkadaşıyla plan yaptı, kocasını evinde vurdurttu

Bahse konu olay, 3 Mart Çarşamba günü Ceyhan ilçesinde bulunan Şahin Özbilen Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki bir binada yaşandı. Aktarılan bilgiye göre, evinde oturan Ömer Çelebi (30), kapı zilinin çalması üzerine kapıyı açtı. Kimliği tespit edilemeyen kişiler, kapı açılır açılmaz Çelebi’ye tabanca ile ateş açtı ve olay mahallinden uzaklaştı. Eşi ve evlatlarının gözleri önünden boğazına, karnına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralanan Çelebi, kanlar içinde yere yığıldı. Olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı Çelebi, Ceyhan Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Burada gerçekleştirilen ilk müdahalenin akabinde, Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı şahsın durumunun ağır olduğu belirtildi.



Sevgilisiyle planlamışlar

Güvenlik güçleri, olaya ilişkin olarak gerçekleştirdiği soruşturmada, ağır yaralı Ömer Çelebi’nin dini nikahlı eşi Gizem Yıldız’ın olayı azmettirdiğini meydana çıkarttı. Gizem Yıldız'ın (30) bir süredir konuştuğu Şıhmüslüm Kavut (26) ile plan yaparak dini nikahlı eşi Ömer Çelebi’ye silahlı saldırı düzenlettiği tespit edildi. Şüpheli şahıslar, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi. Kavut ve Yıldız, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.









Yorumlar (0)