82 yaşındaki kadın, evine giren hırsızı hastanelik etti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York eyaletinde 82 yaşındaki vücut geliştirici kadın, gece evine giren hırsızı süpürge, masa ve şampuan kullanarak hastanelik etti.

YAŞAM 25.11.2019, 17:15 25.11.2019, 17:20
82 yaşındaki kadın, evine giren hırsızı hastanelik etti!

New York eyaletinin Rochester kentinde yaşayan 82 yaşındaki vücut geliştiricisi Willie Murphy'nin akşam saatlerinde kapısı çaldı. 

Yaşlı kadın kapısını açtığında kapısını yumruklayarak kendisinden ambulans çağırmasını istediği fark etti. Murphy'nin durumdan şüphelenerek polisi aramasından kısa bir zaman sonra, hırsız kapıyı kırarak eve girdi.

'Yere düşünce üzerinde zıpladım'

CNN'e konuşan ve 8 senedir vücut geliştirme sporu ile ilgilendiğini söyleyen Willie Murphy, hırsızın çok yanlış bir ev seçtiğini ve o anları şöyle anlattı:

"Elime gelen ilk şey masaydı. Masayı adama vurunca masa kırıldı. Ben de metal bacaklarıyla hırsıza vurmaya devam ettim."

Hırsız yere düşünce hırsızın üzerinde zıpladığını belirten Murphy, daha sonra mutfağa gidip bebek şampuanı aldığını ve adamın yüzüne sıktığını söyledi.

Son hamle olarak da hırsıza süpürge ile vuran Murphy, hırsızın evden bir an önce çıkmak istediğinden emin olduğunu, polislerin onu ambulansa götürünce mutlu olduğunu da iddia etti.

Olayın ardından eve gelen polisler, adamı yerde yarı baygın durumda görünce şoke olduklarını söyleyen Murphy, polislerin kendisi ile selfie çekilmek istediğini söyledi.

Yorumlar (0)