4 çocuk annesiydi: "Gözleri görmedi, eşim çığlık çığlığa öldü"

Avcılar’da ikamet eden 4 evlat annesi Dilek Havutçuoğlu, bir tekel bayisinden satın aldığı 25 liralık sahte alkol sebebiyle yaşamını yitirdi.

YAŞAM 20.12.2021, 18:28
4 çocuk annesiydi: "Gözleri görmedi, eşim çığlık çığlığa öldü"

Korkunç olay, geçtiğimiz cumartesi günü meydana geldi. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Havutçuoğlu, bir tekel bayisinden 25 TL'ye pet şişe içinde alkol satın aldı. İçki içen kadın, bir süre sonra görme yetisini kaybetmeye başladı. Bedeninde de ağrılar hisseden kadın, eşinden yardım talep etti. En yakın sağlık merkezine kaldırılan Havutçuoğlu, burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi. Havutçuoğlu'nun cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Gerçekleştirilen otopsi işlemlerinin akabinde cenaze, kadının ailesine teslim edildi.

"Çığlık çığlığa can verdi"

Eşinin alkolü içtikten bir süre sonra görme yetisini kaybettiğini ve dayanılmayacak derecede acılar çektiğini kaydeden Fikret Havutcuoğlu, “Geçtiğimiz cumartesi günü 25 liraya pet şişe içinde kaçak alkol alıyor. Alkolü içtikten sonra gözlerinin görmediğini ifade etti. Bedeninde dayanılmaz ağrılar olduğunu belirtti. Çığlık çığlığa öldü. Kanında metil alkol bulunanların diyalize bağlanması gerekiyormuş. Ancak benim eşime hiçbir şey yapılmadı. Yalnızca hava verildi. Sabaha doğru da hayata gözlerini yumdu. Henüz 50 yaşındaydı, 4 tane evladı vardı." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)