Üreticilere müjde: Son başvuru 1 Mart

Tarım ve Orman Bakanlığınca kabul edilen çeltik yetiştiriciliğinin artırılması ve coğrafi işaretli Konuralp pirincine katkı projesi kapsamında, çeltik tohumu almak isteyen üreticiler 1 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

TARIM 28.02.2024, 11:42 28.02.2024, 17:59 Şeyda Gül
Üreticilere müjde: Son başvuru 1 Mart

Düzce İl tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan Düzce İlinde Çeltik (Oryza sativa) Yetiştiriciliğinin Artırılması ve Coğrafi İşaretli Konuralp Pirincine Katkı Projesi, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından desteklendi. 2024 Yılı Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projeleri arasında yer alan 875 Bin TL bütçeli proje kapsamında başvuru yapan üreticilere, çeltik tohumu yardımı yapılacak.

Son başvuru 1 Mart

Bu kapsamda Çeltik Üreticileri Temsilcisi Halil Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticileri, Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Uzun, projenin üreticilere hayırlı olmasını ve bereketli bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu. Uzun, proje dahilinde çeltik tohumu almak isteyen üreticilerin 1 Mart 2024 tarihine kadar müdürlüğe başvurabileceklerinin bilgisini verdi.

Yılmaz ve beraberindeki çeltik üreticileri Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan ve kabul edilen proje için İl Müdürü Esra Uzun'a ve Tarım ve Orman Bakanlığına teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)