Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 yenildi. İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, maç sonu yaptığı basın toplantısında gelen istifa sorusuna sert bir yanıt verdi.

SPOR 27.03.2024, 08:44 28.03.2024, 09:34 Hakan Öksüz
Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, özel maçta Avusturya ile karşılaştı. Ernst Happel Stadyumu'nda oynanan maçta milliler hezimet yaşadı. Rakibine 6-1 yenilen milli takımın tek golünü penaltıdan Hakan Çalhanoğlu kaydetti.

"İkinci yarıda bir konu beni üzdü"

Maç sonrası basın toplantısı düzenleyen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Çok üzgünüz. İlk yarı ile ikinci yarıdaki futbol çok farklıydı. İlk yarıda iyiydik ama bazı hatalardan dolayı goller yedik. Gol atma konusunda kendimizi geliştirmeliyiz. İkinci yarıda bir konu beni üzdü. Onların attığı golden sonra birlikteliğimiz bozuldu. Test ettiğim bazı şeylerden istediğim yanıtları aldım." dedi.

"Bazı şeyleri geliştirebilmemiz için halen daha vakit var"

Takımdaki bazı şeyleri geliştirmeleri gerektiğini kaydeden Montella, "İyi gittiğimizde havaya giriyoruz, pozitif anları daha iyi sindirmeliyiz. Bugünkü maçta da negatif anları iyi sindirmeliydik. Fransa'yı yenip İzlanda'ya yeniliyorduk mesela. Bu yenilginin şu an gelmesi önemliydi. Bazı şeyleri geliştirebilmemiz için halen daha vakit var. Bu ağır yenilgi, içsel problemlerimizi çözmemiz gerektiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

"Bu provokatif soruya yanıt vermeyeceğim"

İtalyan hoca Montella, istifa edip etmeyeceği sorusunu ise, "Bu soruya yanıt vermeyeceğim. Son derece provokatif bir soru. Soru sorarken hata yapıyorsunuzdur. Bu durumda işi bırakıyor musunuz? Çok gereksiz bir soruydu ve yanıtlamayacağım." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)