İspanya'da Arda Güler etkisi: Sosyal medyayı sallıyor

Real Madrid'de top koşturan Arda Güler, İspanya'da futbolseverlerin göz bebeği oldu. Real Madrid'in sosyal medya paylaşımlarında Arda Güler'i öne çıkardığını kaydeden LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu, "Jr. ve Bellingham gibi oyuncuların yerine daha çok Arda'yı tercih ediyorlar. Arda sayesinde LaLiga Türkiye hesaplarının etkileşimi arttı." dedi.

SPOR 22.03.2024, 16:43 23.03.2024, 16:16 Hakan Öksüz
İspanya'da Arda Güler etkisi: Sosyal medyayı sallıyor

Fenerbahçe'den Real Madrid'de 20 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Arda Güler, İspanyol devinin formasıyla ilk golünü 3-0 kazandıkları Celta Vigo maçının 90+4'üncü dakikasında kaydetmişti. Osasuna maçının uzatma bölümünde orta sahadan çektiği şut üst direkten dönen Arda, İspanyol spor basınında gündem oldu. 

"Vinicius Jr. ve Bellingham gibi yıldızlar yerine Arda üzerinden ilerliyorlar"

Arda'nın İspanya'daki etkisinden bahseden LaLiga Türkiye Temsilcisi Mete Türkmenoğlu, "Real Madrid, paylaşımlarını Arda Güler odaklı yapıyor. Vinicius Jr. ve Bellingham gibi oyuncuların yerine daha çok Arda'yı tercih ediyorlar. LaLiga Türkiye hesaplarının etkileşimi de Arda Güler ile birlikte arttı." ifadelerini kullandı.

"Sosyal medya anlamında Premier Lig'i geçtik"

Yayın kalitesi anlamında La Liga'nın ciddi bir atılım yaptığından söz eden Türkmenoğlu, "Sosyal medya anlamında sezonun başında Premier Lig'i geçtik. Şaşırtıcı bir veriydi bu. LaLiga Türkiye'nin X hesabını önceki yıl açtık. LaLiga Türkiye hesaplarının büyümesinde Arda Güler etkisi söz konusu." dedi.

Yorumlar (0)