Icardi, şampiyonluk kutlamasında Ali Koç'u unutmadı

Galatasaray, ligde sezonun son maçında dün Konyaspor deplasmanında galip geldi. Puanını 102'e yükselten Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde 24. lig şampiyonluğuna ulaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki kutlamalarda gol kralı Mauro Icardi'nin Ali Koç forması giymesi dikkat çekti.

SPOR 27.05.2024, 09:38 28.05.2024, 13:15 Hakan Öksüz
Icardi, şampiyonluk kutlamasında Ali Koç'u unutmadı

Trendyol Süper Lig'de son hafta maçları dün oynandı. Konya deplasmanına giden lider Galatasaray'a şampiyonluk için beraberlik yetiyordu. Fenerbahçe ise İstanbulspor karşısında galip gelmek zorundaydı. Galatasaray, Konyaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek 24. lig şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluk, yurdun dört bir yanında kutlandı

Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi (29 ve 51) ile Berkan Kutlu'nun (53) golleriyle kazandı. Galatasaray taraftarları, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Yurdun dört bir yanından şampiyonluk kutlamalarına dair görüntüler geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde şampiyonluk kutlaması

Galatasaray kafilesi, maçın ardından İstanbul'a iner inmez Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yolunu tuttu.

Tesislere akın eden taraftarlar, futbolcular ile birlikte şampiyonluğu kutladı. Balokona çıkan futbolcular, taraftarların tezahüratlarına eşlik etti.

Icardi, Ali Koç forması giydi

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren kutlamalarda Arjantinli golcü Icardi'nin, Ali Koç'un ismi yazılı Galatasaray formasını giymesi dikkat çekti. 

Bu sezon rakip fileleri 25 kez havalandıran gol kralı Mauro Icardi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un isminin yazılı olduğu Galatasaray formasını giydi. O anlar sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Yorumlar (0)