Hatayspor deplasmanı öncesi Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe, lig maçında yarın Hatayspor deplasmanına çıkacak. Kritik maç öncesi Fenerbahçe'de 3 eksik var, 5 oyuncu kart sınırında. İki takım, ligdeki 8. randevusuna çıkacak.

SPOR 01.03.2024, 11:43 02.03.2024, 11:54 Hakan Öksüz
Hatayspor deplasmanı öncesi Fenerbahçe'de 3 eksik

Trendyol Süper Lig'de liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe, 28. hafta maçında yarın Hatayspor deplasmanına çıkacak. Saat 19.00'da başlayacak maçı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki 70 puanlı Fenerbahçe, lider Galatasaray'ı 2 puan geriden takip ediyor. Hatayspor ise 29 puanla 16. sırada yer alıyor.

Hatayspor, ligde Fenerbahçe'yi hiç yenemedi

İki takım ligde daha önce 7 defa karşı karşıya geldi. Bu maçların 6'sını Fenerbahçe kazandı, bir karşılaşma beraberlikle sona erdi. Fenerbahçe'nin 17 golüne Hatayspor 4 golle karşılık verdi. 

Fenerbahçe 3 eksik, 5 eksik kart sınırında

Liderlik yarışındaki Fenerbahçe'de Hatayspor maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Stoper Alexander Djiku'nun yanı sıra Joshua King ve İrfan Can Kahveci de yarınki maçta görev yapamayacak. İsmail Yüksek, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi sarı kart sınırında yer alıyor.

Fenerbahçe, bu sezon 13 deplasman maçında yenilmedi

Bu sezon ligde 13 deplasman maçına çıkan Fenerbahçe, hiç mağlup olmadı. Bu maçlarda 30 gol atan sarı-lacivertliler, 9 deplasman maçında gol yemedi. Deprem felaketinden dolayı mücadele, Mersin Stadyumu'nda yapılacak.

İsmail Kartal ile Volkan Demirel arasında 3. randevu

Teknik direktörler İsmail Kartal ile Volkan Demirel, daha önce iki defa rakip oldu. Bu maçlardan birini İsmail Kartal kazandı, diğer mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Yorumlar (0)