Fenerbahçe’ye Ankaragücü darbesi: Ziraat kupasından elendi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek turnuvaya veda etti.  

SPOR 27.02.2024, 23:41 27.02.2024, 23:43 Buse Önder
Fenerbahçe’ye Ankaragücü darbesi: Ziraat kupasından elendi

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanan maç, Ankaragücü'nün 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadele, 20.45'te başlarken, Ankaragücü sahaya Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Mert, Tolga, Ali Kaan, Saponara, Morutan, Chatzigiovanis, Ali Sowe on biriyle çıktı. Fenerbahçe ise İrfan Can, Mert Müldür, Serdar, Bonucci, Osayi-Samuel, Krunic, Zajc, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi on biriyle mücadele etti.

İlk yarıda iki gol geldi

İlk yarıda Ankaragücü, 10. dakikada Morutan ve 33. dakikada Chatzigiovanis'in attığı gollerle 2-0 öne geçti. İkinci yarıda Garry Rodrigues'in 87. dakikada attığı golle skor 3-0'a yükseldi ve maç bu skorla tamamlandı.

Ankaragücü yarı finale yükseldi

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, turnuvadan elenirken, Ankaragücü ise adını Türkiye Kupası'nda yarı finale yazdı. Ankaragücü, etkili performansı ve attığı gollerle galibiyete ulaşarak bir üst tura yükseldi.

Belözoğlu’ndan tepkilere açıklama

Maçın 90+6. dakikasında Fenerbahçe tribünlerinden gelen tepkilere Emre Belözoğlu kafa sallayarak cevap vermişti.

Emre Belözoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bundan dolayı da pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok" şeklinde ifadeler kullandı.

Yorumlar (0)