"Yan Oda" dizisinden haber var! İlk bölümün yayın tarihi netleşti

Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı "Yan Oda" dizisinden haber geldi. Dizinin ilk bölümünün yayın tarihi netleşti. Yalı Çapkını'nın senaristi Mehmet Barış Günger'in kaleminden çıkan dizi merakla bekleniyor.

MEDYA 01.03.2024, 12:11 01.03.2024, 12:17 Hakan Öksüz
"Yan Oda" dizisinden haber var! İlk bölümün yayın tarihi netleşti

Türk televizyonlarını, sezon ortasında başlayacak yeni biri dizinin heyecanı sardı. Şevval Sam, Nazan Kesal, Caner Cindoruk, Melek Baykal, Derya Pınar Ak ve Onur Seyit Yaran gibi oyuncuları kadrosunda barındıran "Yan Oda" isimli diziden haber geldi. Dizinin ilk bölümünün 6 Mart Çarşamba günü Star TV'de ekranlara geleceği kaydedildi.

Yalı Çapkını'nın senaristinin kaleminden çıktı

Pek çok sevilen oyuncuyu bir araya getiren dizinin yönetmenlik koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor. Yalı Çapkını'nın yazarlarından olan Mehmet Barış Günger tarafından senaryosu kaleme alınan Yan Oda dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor.

Yan Oda'nın konusu ne?

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, kariyerinde düşüş yaşayan program sunucusu Sevgi Ersoy'un, iş insanı Fikret Alabey ile yıldırım nikahı kıyarak evlenmesiyle başlıyor. Bu ani evlilik herkesi şoke ederken aile içinde olaylar karışıyor. 

Son zamanların popüler konularından birini işleyecek

Birbirinden bir hayli farklı yapıdaki iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, zannedilenden daha büyük problemlere kapı aralayacak. Evlilik sonrası aileler arasındaki gerilimi anlatacak dizi, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti ile benzer bir odak üzerinden ilerleyecek.

Yorumlar (0)