Galatasaray’da seçim heyecanı

Galatasaray’da bugün olağanüstü seçimli genel kurul heyecanı yaşanıyor. Kongrede, Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu sarı-kırmızılı camianın yeni başkanı olabilmek için yarışıyor. 

SPOR 11.06.2022, 09:09 11.06.2022, 21:33
Galatasaray’da seçim heyecanı

Saat 10.00 itibariyle başlayan genel kurulda öncelikle divan heyeti seçildi. Açılış sonrası oy kullanma işlemi başladı. Saat 15.00’a kadar devam eden oy kullanma işleminin ardından oy sayımına geçildi. Kongrede toplam 8 bin 862 üyenin oy kullandığı açıklandı.

24 sandıkta oylar sayılacak

Toplam 24 sandıkta gerçekleştirilecek olan oy sayımının ardından Galatasaray’ın 103’üncü yönetim kurulu da belirlenmiş olacak. Daha önce de Galatasaray başkanlığı görevini yürüten Dursun Özbek, sürpriz bir karar alarak seçimlere gireceğini açıklamıştı. Özbek’in yeniden başkanlığa sıcak bakmadığı ancak camiadan gelen yoğun talep üzerine bu yönde bir karar aldığı belirtildi. Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık mücadelesi veren olan Özbek, kısa süre önce de bir lansman düzenleyerek hedef ve projelerini açıklamıştı. Başkanlık seçiminde Dursun Özbek için kırmızı, Eşref Hamamcıoğlu için ise sarı renkteki oy pusulası belirlendi.

Dursun Özbek’in yönetim kurulu listesi

Dursun Özbek’in yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

Metin Öztürk, Bora İsmail Bahçetepe, Niyazi Yelkencioğlu, Rıza Tevfik Morova, Cemal Özgörkey, Eray Yazgan, İsmail Sarıkaya, Levent Yaz, Dikran Gülmezgil, Mehmet Cibara. 

Eşref Hamamcıoğlu’nun yönetim kurulu listesi
 
Eşref Hamamcıoğlu’nun yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer aldı: 

Osman Kocaman, Boğaç Göncü, Murat Özer, Sadık Burçin Tunçel, Levent Apaydın, Mehmet Emre Mısırlı, Cevat Genç, Nizam Hışım, Murat Karaman, Utku Dönmez. 

Yorumlar (0)